Kontakt Kari Bjerk og Atle Svardal i Tribe når du skal rekruttere i Stavanger- og Sandnes-regionen.

Personlig engasjement er vårt kjennetegn

Vi ønsker at du skal lykkes, enten du leter etter gode folk med de riktige kvalifikasjoner eller er på jakt etter en god jobb med spennende oppgaver. Vellykket rekruttering handler nemlig om at både arbeidsgiver og arbeidssøker blir fornøyd, og det er et ansvar vi trives med å ha.

Tribe feiret 10 årsjubileum i november i fjor. I mars i år ble Tribe solgt til Ambio-gruppen som har 20 års erfaring. Tribe har nå blitt et heleid datterselskap i Ambio med enda flere flinke kollegaer innenfor vårt kjerneområde som er rekruttering og konsulentutleie. Kari er fremdeles daglig leder i Tribe i tillegg til å være partner og salgssjef i Ambio. Vi tilbyr rekruttering på en mer engasjert og forpliktende måte enn markedet ellers. Tjenester og produkter innenfor alle fagområder som har tilknytning til ledelse, bedriftsrådgivning og konsulentvirksomhet tilbys også, alle med personlig engasjement inkludert.

 

Vår prosess

Å få kjennskap til og forstå verdikjeden i din bedrift, er første steg for oss når den riktige kandidaten skal lokaliseres. Vi vil ikke bare vite hvem og hva du er på jakt etter, vi må også forstå hvorfor. Det er ofte nemlig “hvorfor” som gjør at vi lykkes.

I en rekrutteringsprosess er god kommunikasjon avgjørende. Vi ønsker at du får anledning til å gi oss dine innspill før, underveis og i etterkant – hvis du ønsker det. Som vår kunde får du full innsikt i hvordan vi jobber og hvilke tråder vi trekker i for å finne personen du trenger. Alle oppdrag behandles selvfølgelig konfidensielt. 

Fast ansettelse er alltid målet, og vi er stolte av å ha en måloppnåelse på over 95 %. Noe av årsaken ligger i at vi alltid følger opp både bedrift og kandidat etter vår jobb egentlig er over. Det gir oss uvurderlig kunnskap som vi kan ta med oss videre, kunnskap som kan komme deg til gode neste gang du trenger riktig person til jobben. 

 

Kontakt Kari Bjerk i Tribe når du skal rekruttere i Stavanger- og Sandnes-regionen.